LIKING IN FEBRUARY

- daylight
- Patti Smith
- writing on paper
- Vesterbro
- coffee
pipfugl

Breathe

The daylight is coming back. I will miss seeing the sunrise from the station as I wait for my train in the mornings. (I will not miss waiting for the bus home in the dark and wet.) Today the morning sky was grey and fat with snow; the sun a golden quiet in the horizon.

4 comments to Breathe

 • beautiful images, Anja.
  I’ve just checked the sky before closing the window shutters for the night and searched a little for even the tiniest sign of snow.
  :)

 • Coming home in the dark (and wet) is never any fun. Cheers to longer days.

 • Im so happy the light is back here too. Im sure you remember how dark it gets up here! And soon its easter and time for skiing and oranges in the more or less warm sun. Hope you are keeping well :)

 • Hei,
  Jeg har prøvd å sende deg e-post, men jeg får dem i retur. Jeg ville gjerne sende deg hekleboka, kan du sende meg adressen din? Jeg er redd for at du ikke fikk min e-post rett etter du hadde vunnet? Hmm… Jeg vil også gjerne få til å møtes snart. Det er kanskje litt travelt nå før påske? Jeg reiser ihvertfall til berlin søndag til tirsdag. Send meg gjerne en e-post!
  Guro

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>